vineri, 27 mai 2011

Looking to the past Capitolul 4 partea 1


Perspectiva lui Edward

Drumul spre casa a fost relativ linistit .Toti se preocupau cu cate ceva eu cu condusul , Alice vorbind la telefon cu cineva –nu am inteles cu cine- dar parea a fi important doar vorbea cu el de cand am plecat din parcarea Mall-ului, Emily si Charlotte sunand-o incontinu pe Bella care avea telefonul inchis . Jasper era in spatele meu cu masina impreuna cu sora sa Rose .Iar Emmette ramasese in Seattle pentru asi recupera masina din servis pe care eu o facusem praf dar asta e o alta poveste .

-La dracu Bella raspunde ! Striga Charlotte din senin .Am tresarit .

-Tot nu raspunde ? Am intrebat eu usor enervate ca din cauza reactiei mele a plecat dar nu eram in totalitate vina mea era si a fetelor .

-Nu si imi fac grji la cum conduce !

-Da ai si de ce sa iti faci griji.Alice se pare ca terminase de vorbit la telefon .

-Gata ai terminat de vorbit la telefon , mai are baterie ?

-Ce sa zis ! Da mai are .Si in plus nu vorbeam cu oricine vorbeam cu un client foarte pretentios . Care m-a innebunit la cate idei are .

-Dap .Astai meseria .

-Ce meserie ?

-Aaa .Eu sunt designer .

-Unu mai mic, fara nici un studiu.

-Ce frate am …ma completeaza tot timpul.

-Ce tare .

-Dap.Am tras cu ochiul la ceasul de pe bord si arata ora 2:55.

-Ce ?!

-Cand ne mai pregatim pt cina ? Uita-te cat e ceasul .A stigat Alice .

-Ce ?! Cum a trecut asa repede ?

-Cat mai avem ?

-Offf .10 minute !

-Ok.

Am mers in mai putin de 10 minute acasa mai mult a durat sa vada ale cui sunt pungile de la mall .Bine la asta nu m-am bagat am mers in camera mea si am dat drumul la Mp3 .

-Eddwwwwaaaarrrdddd!!!!!!

-Da Alice !

-Strig la tine de 5 minute dar fara raspuns .

-Pai daca ai vedea si tu ca am castile in urechi .

-Scuze rectific Edward tip la tine de 5 minute dupa ce ti-am scos castile .Apoi imi arata ca avea castile in mana .

-Scuze !

-Ok cu asta te imbraci pt cina !

-Alice mai e ceva timp pana atunci !

-Da ... 10 minute !

-Ce ?!

-Ai ma Eddy coboara si tu pe pamant o data te rog !

-Ai ma Alii coboara si tu din dulapul tau o data te rog! Am imitate vocea ei la perfectie .

-Ce sa zic!

-Pai nu mai ai ce .Acum da-mi hainele alea si iesi sa ma schimb .Ea sari in sus si batand din palme iesi afara din camera dupa ce imi puse pe pat toate hainele .M-am schimbat repede apoi am mers la oglinda din baie pt a imi aranja parul .Nici nu observasem in ce ma imbraca piticania .Purtam o pereche ce blugi gri o bluza care era formata din 2 piese o camasa bej si o bluza gri .O pereche de pantofi sport dar si eleganti in acelas timp si o bretara argintie . Aratam destul de bine in ciuada faptului ca sorumea mi-a facut tinuta si stie perfect ca nu imi plac tinutele elegante dar asta nu este asa de eleganta .

-Edward , in curand o sa o intreci pe Alice la stat in baie ! Fratele meu era asezat pe pat si avea cel mai tamp zambet de pe pamant .

-Iesi afara !

-Ai ma Eddy !

-Iesi dracu afara din camera mea acum !

-Ce imposibil esti ! Si poti dracu sa iti misti corpul ala jos asa a zis mama .

-Vin imediat !

-Multumesc .Si iesi afara din camera fluierand .Ce prost poate sa fie .Am mers si m-am asezat in pat am luat leptopul si am inceput sa caut prin el .Nici eu nu stiam ce.

Perspectiva lui Bella

-Bella Dracula e in Mall .

-E mort cu un tepus in inima de mult timp .Si nu ies de aici pana nu imi dati hainele .Am spus hotarta dupa

ce imi luasera hainele din cabina si am ramas intr-o piesa de lenjerie care era minuscula .

-Vrem doar sa vedem cum iti sta ! Charlotte si Emy de ce parte sunt ?

-Charlotte , Emy voi nu erati de partea mea ?

-Haide Bella !

-NU !

-Uite-o pe Selena Gomez ! Nici nu imi place prea tare de ea are cantece bune si frumoase dar nu sunt o fana care sa sara pe ea .

-In visele tale !

-Edward ce ai patit ? Nu stiu de ce dar nu am mai gandit si am iesit din cabina sa vad ce sa intamplat presupun ca asa as fi facut si pentru James sau Peter nu ?

-Ce ,ce sa intamplat ? Am iesit din cabina in cea lengerie minuscula roz iar afara Edward avea fata pana in pamant de soc iar alti baieti se uitau cand la mine cand la el .Cine sunt astia ?

-Edward inchide gura ! Il sfatui baiatul blond pe Edward celalalt adica Emmett era pe jos de ras .Mi-am luat putina demnitate si am intrat la loc in cabina ,m-am imbracat ,mi-am luat geanta si am plecat .Am auzit din urma cum Charlotte ma intreba:

-Hei unde te duci ?

-Nu ai tu treaba ! Ia raspuns eu trebuia sa ajung cat mai repede acasa .Sa ma schimb avem 1ora si 30 de minute sa ajung la “servici” ce urat suna .Si din acele 30 de minute mi-au mai ramas doar 25 si am de gasit politia din Forks .Nu cred ca va fi greu deoarece orasul e mic .Dar la ce greu ma decid eu cu hainele …

Am ajuns in camera mea cu o viteza foarte mare am descuiat-o mai avem doar 25 de minute pana la intalnire .Am mers in dressing am ales o rochita alba cu o curea neagra sub sani un bolero mov .O esarfa mov cu alb .Am mers repede si m-am machiat apoi am mers sa imi iau pantofi .Am gasit niste pantofi cu toc mov, am mers sa imi caut cateva acesori si am gasit o pereghe de cercei mov ,o bretara argintie .Eram gata avem telefonul in maisna in support la fel si ceile si portofelul .Eram gata de plecare .Am incuiat usa si am inceput sa fug pe scari mai avem 10 minute.

-Gata sesiunea de shoping ?

-Nu am timp pa ! I-am zis lu Peter in trecere .M-am urcat in masina si am pornit spre Focks .Drumul era pazit de niste gardieni verzi si mari putin portiuni erau goale dar acelea chiar se intindeau mult din unele parti putei sa vezi marea .Am ajuns in Forks in 6 minute .

-Ma scuza-ti unde gasesc politia Forks ?Am intrebat o femeie care statea cu o sacosa intr-o statie de autobuz .

-Imediat la stanga !

-Va multumesc ! Am porni imediat intra colo.Mai avem 2 minute cand am parcat in fata sediului nu era cine stie ce .Am mers spre intrare .Usa era mare si toata din sticla am intrat usor la un birou o femeie de vro 30 de ani scria ceva la calculator .Usa in urma mea facu ceva zgomot iar femeia ridica capul pt a vedea cine a intrat .

-Buna ziua ! Va pot ajuta cu ceva ?

-Buna ziua ! Nici macar nu stiam ce sa intreb .Sigur .Am venit pt o intalnire !

-Sigur domnisoara ...

-Isabella Maria Brendon !

-A da sigur .Sa va conduc .Se ridica de pe scaun si merse spre o usa mare .Imi facu semn sa intru .Am intrat in acea camera .Era destul de frumos aranjata .

-Asteptati aici domnul comisar va veni sa vorbeasca cu dumneavoastra .

-Sigur !

-Doriti ceva de baut ?

-Da un suc de portocale va rog !

-Sigur ! A plecat trantind usa in spatele ei .Am mers sa ma ajez jos nu eram prea obosita dar vroiam sa asimilez toate cele petrecute astazi .De ce oare oi fi reactionat la numele lui ? Nu a fost nimic as fi facut la fel si pt James sau Peter nu ? De ce el o fi reactionat asa ? Cine era blondul si ce dracu se baga el in toata prostia asta ? Alice a facut intentionat toate astea ?

-Grrrrr .Cineva isi drese glasul .

-Buna ziua domnisoara …

- Isabella Maria Brendon .

-Incantat Joseph Elijah Howard !

-La fel .Cum sa va spun ?

-Prefer Elijah !

-Sigur iar eu prefer Bella !

-Ok acum ca ne-am inteles ce vrea mai exact FBI ?

-Sincer asta nu va pot spun , ordine de sus dar vreau decat sa anchetez niste acte .Desigur fiind angajata aici am si responsabilitati .Dar nu pot sa lucrez la ceilalti deoarece am liceu .

-Stiu ,seful tau mi-a prezentat toate detalile ,faptul ca nu trebuie sa stie nimeni ca esti in politie a fost foarte important la cam repetat de vro 5 ori .

-Da este foarte important !

-Bella tu vei veni doar la intalniri importante .

-Doar atat ?

-Sigur .Bine dar daca avem nevoie de tine putem sa apelam ?

-Sigur !

-Bine hai sa iti arat institutia .

-Cand a fost construita?

-Acum 10 ani .Acest sediu sa construit dupa ce primul a fost incendiat .In acela se afla probe pentru un caz important .Defapt cel mai important caz din Forks chiar si Seattle .

-Da am auzit de el .

-Deci cum vi sa parut ?

-Incantatoare .Frumoasa ,spatioasa .

-Ma bucur ca ti-a placut acum sa iti arat biroul tau ! Si imi facu semna sa intru intr-o incapere .Nu era prea mare dar nici prea mica era frumos aranjata .

-Va place ?

-Sigur .Dar puteam sa stau si la unu obisnuit .

-Cum un agent FBI nu ,nici gand .

-Bine .Acum puteti sa imi aduceti primele 2 dosare !

-Sigur imi trimit secretara sa vi le aduca .

-Va multumesc .Si asa iesi afara din “biroul meu “ , ce ciudat suna .Am mers si m-am asezat pe scaun .Am deschis leptopul iar pe ecran era un mesaj .

“ Bella imi pare rau ca tu ai fost aleasa pt a tine legatura cu politia locala dar tu ai motivatia necesara .Nu spun ca si restul nu sunt motivati dar avand in vedere ca aceasta poveste iti apartine am hotarat ca tu sa fi legatura .Nu va fi o munca grea cred ca liceul e mai greu decat asta .Identitatea ta este protejata nu trebuie sa afle nimeni de ce esti aici si mai ales nu trebuia ca unu sau mai multi colegi sa te vada sau sa afle ca esti politista .De aceia tu nu vei purta uniforma .Vei fi mai tot timpul civil poti sa iei dosarele acasa sa le anchetezi .

Cu drag Ryan “

-Pot sa intru ? Am tresarit cand secretara intra pe usa si ma intreba daca poate sa intre avea in mana o tava si in cealalta niste dosare.

-Da !

-Sefu m-a trimis sa iti aduc aceste dosare si uite sucul tau .

-Multumesc mult .M-am uitat pe ecusonul ei si scria Sophia . Sophia cati angajati aveti aici ?

-Un numar exact ? Am dat din cap .In sectie sunt 59 de angajati in total . Bine doar la sedinte sau intalniri participa toti in rest fac cu schimpul .

-Multumesc .Poti sa te retragi ! Se intoarse pe tocuri si pleca bine cu o trantitura de usa desigur .Am luat o gura de suc apoi am luat primul dosar si am inceput sa il rasfoiesc .

Trecusera 4 ore si tot nu gasisem decat niste tone de plangeri pe care oameni le facusera impotriva lui Edward Matthew Cullen .Nu exista nici o poza cu el cea ce ma enerveaza la culme .Mi-am luat telefonul de pe masa si am tras cu ochiul la ceas era 5:30 si avem 13 apeluri de Charlotte .Am apelat repede .

-Alo ?!

-Hei de ce ma suni asa inebunita?

-Ai fugit de la mall cum sa te sun ?

-Lasa asta nu am fugit ca am vrut !

-Ok imi pare rau pentru ce sa intamplat nu am vrut si lui Edward ii pare rau ca a reactionat asa .

-Hei nu am fugit de asta .

-Atunci ?

-Mi-am luat postul in primire la sectie .

-Ce?

-Da acum sunt la sectie si caut ceva sa ne ajute prin dosarele de aici .

-Lasa asta ai promis ca vi la cina !

-O scuze am uitat vin cat pot de repede .

-Ai noroc ca si baieti au intarziat .

-Bine,bine vin repede mai intai dau pe la spital .

-Ok vin-o mai repede .Si am inchis .MI-am luat telefonul am inchis leptopul am luat dosarele si am iesit pe holul secundar .Am mers repede spre iesire .

-Am luat dosarele cu mine .Iam spus in trecere lui Sophia si am plecat spre masina .Afara era frig si stropi marunti picau din cer incet ,incet .M-am urcat in masina si am pornit spre spital sa vad dosarele de acolo .Am ajuns repede la spital era unu foarte mare pentru asa putini locuitori de aici .Am parcat masina si am intrat repede .Trebuia sa il sun pe Ryan sa ii spun .Am luat telefonul din buzunar si am apelat Ryan .

-Ce sa intamplat Isabella ?

-Nimic ! Doar am vrut sa te sun sunt la spital si vreau sa iau dosarele a cativa cetateni si Autopsia parintilor mei cat si a altor persoane .

-Sigur .Dar nu poti in seara asta trebuie mai intai sa vorbesc cu ei nu poti sa le arati legitimatia vor aparea barfe si noi nu avem nevoie de ele deci merigi acasa si odihneste-te .

-Dar …

-Bella … Mi-am dat ochi peste cap nu era obosita .Orcum era la spital in fata o asistenta se uita la mine cam insistent dar era departe nu putea auzi ce vorbesc .

-Am intes Ryan merg acasa .Iar mi-am dat ochi peste cap .Asistenta aia se uita cam prea insistent la mine .Apoi dupa colt aparu Edward cu Emmett si cu un barbat blond de vro 28 de ani .Ce dracu cauta aici ?

-Bine du-te !

-Pa !

-Bella ? Intreba Edward nedumerit .

-Edward ce surpriza . Ce cautati aici ?

-Asta ar trebui sa te intreb si eu pe tine nu ar fi trebuit sa fi deja la cina ?

-Ba da ,dar astept o colega dar vad ca nu mai vine .

-Aha .Cum o cheama poate o stiu eu .

-Nu mai conteaza o astept de mult afara si acum am intrat ca imi este frig .

-Da se vede ,la cum esti imbracata .

-Edward hai mama ne astepta cu cina .

-Sigur tata .Tata el este una din vecinele noastre Bella .

-Incantat Doctorul Carlisle .

-La fel .

-Pai haideti sa mergem !

-Sigur .

-Bella ai venit cu masina ?

-Da ! El se stramba putin .

-Pai atunci ne vedem acasa .

-Edward poti sa mergi mai incet ca sa tina si ea pasul .Edward incepu sa rada .

I wouldn't wanna be anybody else.
You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you’re a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You’d like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else

Telefonul meu incepu sa sune .

-Ok ne vedem la voi acasa .Am iesit repede afara ploua si era frig .Am fugir pana la masina .Am pornit masina si am bagat telefonul in suport.

-Alo ?

-Bella !

-Da .

- Nu ti-ai dat seama cine sunt ?

-Nup.

-Ce pacat , sunt Andrew .

-Hei Andrew ce mai faci ?

-Bine .Hei nu te-am mai vazut prin department de loc, te-au mutat ?

-Sincer , cam da .

-Aha .

-Hei Andrew nu prea pot sa vorbesc acum te sun eu mai tarziu .

-Ok .Si a inchis in visele lui il mai sunam .De unde dracu are asta numarul meu .E un pusti amorezat de mine bine nu pot sa zic pustiu doar avem aceias varsta dar gandirea total diferita el o are de 6 ani iar eu .Sincer nu pot sa mi-o evaluez la o varsta .Masina era pornita asa ca am apasat pe acceleratie .Masina lui Edward nu mai era in parcare .Cum de nu oi fi observant ca masina lui e aici ? Mergem cu 150 la ora drumul era lipsit de masini .Dar aveam si eu putina minte sa nu dau 200 dupa ce a ploua deci cam tot timpul .Am prins din uram o masina argintie se pare ca al lui Edward am deposit-o .In 10 minute eram la casa vecinilor mei .Am intrat repede pe veranda .Am batut usor la usa .Casa era foarte frumoasa cu multe geamuri.

<................................................>Nota de autor<.................................................>
Iar nu m-au lasat sa fac o singura parte din el acum a trebuit sa il impart in 3 parti .Cea ce ma disperat ! Dar in fine asta e !
Va rog commentati ...va rog din toata inima ...
Va pwp Bya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu